Skip to content
info@mywaypromotions.nl

WIBI SOERJADI

BESTEL TICKETS

WIBI SOERJADI

BESTEL TICKETS

EVENEMENT
Wibi Soerjadi Pianoconcert

LOCATIE
Cultuurkoepel
Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo

DATUM & TIJD
Za 18 mei 2024
Deuren open: 19:30 uur
Start show: 20:15 uur

LINE UP
• Wibi Soerjadi

TICKET INFO
• Zitplaatsen
• Tickets: 30,-

VOLG ONS!

Wibi Soerjadi - Cultuurkoepel Heiloo - 1080x1080px

PIANOCONCERT WIBI SOERJADI
CULTUURKOEPEL • HEILOO

Na de uitverkochte editie op Kerstavond 2022 zijn we trots te kunnen vermelden dat Wibi Soerjadi terugkeert naar de Cultuurkoepel!

Op 20-jarige leeftijd behaalde Wibi Soerjadi als jongste student van het Sweelinck Conservatorium Amsterdam zijn master. Hij concerteerde wereldwijd en ontving vele gerenommeerde prijzen en onderscheidingen. Wibi Soerjadi weet met zijn indringende en beeldende pianospel een groot publiek te raken en weet als geen ander zowel kenners als minder ervaren luisteraars te imponeren met zijn fabelachtige pianotechniek.

Tijdens dit exclusieve concert in de Cultuurkoepel hoort u hoogtepunten uit Wibi’s schitterende carrière. Denk hierbij aan de klassieke componisten, maar ook eigen werk en muziek gebaseerd op beroemde films uit zijn theaterprogramma “Wibi at the Movies!”. Wibi neemt u mee in zijn fabelachtige pianospel en betovert u met de meest prachtige klanken uit de vleugel.

‘Wereldberoemd, begonnen in Berkel en Rodenrijs, de hele wereld rond en wederom, op zaterdag 18 mei in de schitterende Cultuurkoepel in Heiloo. Dit wilt u niet missen!’

Wibi Soerjadi banner 1 Heiloo
Wibi Soerjadi banner 1 Heiloo
Wibi Soerjadi banner 2 Heiloo
Wibi Soerjadi banner 3 Heiloo
Wibi Soerjadi banner 1 HeilooWibi Soerjadi banner 2 HeilooWibi Soerjadi banner 3 Heiloo
Back To Top