Ga naar hoofdinhoud
info@mywaypromotions.nl

ELVIS TRIBUTE WEEKEND

BESTEL TICKETS

ELVIS TRIBUTE WEEKEND

BESTEL TICKETS

EVENEMENT
Elvis Tribute Weekend

LOCATIE
Van der Valk Theaterhotel Almelo
Schouwburgplein 1
7607 AE Almelo

DATUM & TIJD
Vrijdag 3 november 2023
Theaterfoyer open: 19.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Start show: 20.00 uur

LINE UP
• Ciaran Houlihan (Ierland)
• Gordon Davis (Malta)
• Emilio Santoro (Engeland)
• Jimmy Holmes (Amerika)
• Peter Ryan (Nederland)
• The Graceland Band met Mills and Boone (Wales)

 

TICKET INFO
• Zitplaatsen
• Tickets: vanaf 40 euro
• Meet & Greet met de artiesten!

VOLG ONS!

TRIBUTE WEEKEND
VAN DE VALK THEATERHOTEL ALMELO

Beleef het grootse Elvis spektakel ter wereld in Almelo

(Her)beleef het grootste Elvis spektakel ter wereld in Almelo
Na het grote eerste succes van vorig jaar reist het grootste Elvis spektakel ter wereld wederom naar Almelo. Op 3 en 4 november verandert het van der Valk theaterhotel een weekend lang in het ‘heartbreak hotel’. De allerbeste Elvis Tribute Artist van overal ter wereld, presenteren de gevoeligste Elvis ballads en de meest opzwepende Elvis rock ‘n roll uit de 50’s, 60’s en 70’s.

Maar liefst 4 keer verschijnt The King springlevend op het podium van het van der Valk theaterhotel. Bijvoorbeeld in de huid van de jongste Europees- en wereldkampioen Elvis Tribute Artist ooit; Emilio Santoro uit Engeland die in o.a. afgelopen jaar wereldfaam kreeg toen hij 4e werd bij ‘America’s got Talent’.

Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis uit Malta moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion,  Eurpean Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, ‘You can’t help falling in love’.

Lees verder

Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Dublin, Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 15 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en won hij wereldwijd talloze voltooiingen. Zijn gouden stem word gezien als degene die ‘The King’ het meest evenaart.

Last but not least, all the way from America, Jimmy Holmes, die zelden in Nederland is te vinden. Hij heeft talloze prijzen gewonnen in de ETA-industrie, maar zijn meest gekoesterde is toen hij de Dream King-trofee ontving op het Westgate-podium in Las Vegas. Hetzelfde podium waar Elvis zijn honderden uitverkochte shows speelde tijdens zijn regeerperiode in Las Vegas.

Alle sterren worden ook dit jaar weer begeleid door de, uit Wales komende en legendarische Graceland Band met achtergrondzangeressen Mills and Boone, die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laten stijgen op de verschillende aansprekende podia ter wereld. Tijdens het hele weekend neemt Peter Ryan (NL) je overdag en tijdens de legendarische afterparty ook mee op een muzikale tijdreis langs de Elvis vertolkingen van de jaren 50 t/m jaren 70.

Het Elvis weekend is een complete en unieke Elvis ervaring die in Nederland zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van ‘Unchained Melody’ en ‘Burning Love’. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen.

Ciaran Houlihan

Ciaran Houlihan

Gordon-Davis-640x640px

Gordon Davis

Emilio Santoro

Emilio Santoro

Peter Ryan

Peter Ryan

Jimmy Holmes

MWP Website 450x450px nr9

The Graceland Band + Mills & Boone

Back To Top