Ga naar hoofdinhoud
info@mywaypromotions.nl

BEATLES REVIVAL BAND

BESTEL TICKETS

BEATLES REVIVAL BAND

BESTEL TICKETS

LOCATIE
Hotel WICC
Lawickse Allee 9
6701 AN Wageningen

DATUM & TIJD
Zondag 10 december 2023
Deuren open: 14.15 uur
Start concert: 15.00 uur

LINE UP
Hoofdact
Beatles Revival Band, uit Tsjechië

 

VOLG ONS!

TICKET INFO
Zitplaatsen

TICKETS

  • Tickets los :
    Rang  2  – 29,-
    Rang 1 – 34,-
  • Ticket + Uitgebreide Brunch: 65,- p.p.
  • Ticket + 3-Gangen Diner: 70,- p.p.

EXTRA OPTIES
Za – Zo:
2-pers.kamer incl ontbijt – 120,- (60,- p.p.)
1-pers. kamer incl ontbijt – 85,-

Zo – Ma:
2-pers.kamer incl ontbijt – 105,- (52,50 p.p.)
1-pers.kamer incl ontbijt – 79,-

 

MWP The Beatles Revival banner WICC Wageningen

THE BEATLES REVIVAL
HOTEL WICC • WAGENINGEN

Zie, hoor en beleef nog één keer The Beatles!

The Beatles Revival behoort tot de beste tribute bands van dit moment. Deze Beatles tribute band die we speciaal overlaten komen uit Tsjechië (Praag), stond de afgelopen jaren op honderden podia door heel Europa en speelt zelfs geregeld in de Cavern Club in Liverpool en destijds op het verjaardagsfeest van Queen Elisabeth.

Dezelfde kapsels, kostuums, instrumenten en de Chelsea Cavern Boots!  Zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! De bassist heeft zichzelf voor het plaatje zelfs links-handig bas leren spelen, exact zoals Paul McCartney deed. Elk nummer wordt tot in detail zo perfect gebracht dat menig Beatles kenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk; alles klinkt zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP’s; zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend. Zelf de assistent-manager van de echte Beatles dacht dat hij John, Paul, George & Ringo hoorde toen hij The Beatles Revival band hoorde spelen.

Lees verder

Zie, hoor en beleef nog één keer The Beatles en waan uzelf terug naar de tijd van ‘Let it be’, ‘Love me do’, ‘Penny Lane’ en al die talloze andere hits die The Beatles hebben gekend!

Dus voor alle Beatles liefhebbers, ‘come together’ en bestel uw tickets voor een avondvullend en gegarandeerd gezellige avond in Wageningen of leg uzelf extra in de watten met de mogelijkheid om in dezelfde locatie een heerlijk en zeer uitgebreide brunch of luxe 3-gangen diner erbij aan te schaffen in het restaurant van WICC of ga helemaal ‘all the way’ en kies als extra optie een prachtige kamer erbij inclusief ontbijt op zaterdag op zondag of van zondag op maandag.

TBR2

TICKETS

Back To Top