Skip to content
info@mywaypromotions.nl

BEATLES REVIVAL BAND

BESTEL TICKETS

BEATLES REVIVAL BAND

BESTEL TICKETS

LOCATIE
Pop- en Cultuurhuis PX
W.J. Tuijnstraat 15
1131 ZH Volendam

DATUM & TIJD
Vrijdag 8 december 2023
Deuren open: 20:00 uur
Start show: 21:00 uur

LINE UP
Hoofdact
Beatles Revival Band, uit Tsjechië

Afterparty
DJ

TICKET INFO
• Zitplaatsen
• Nightclub opstelling aan tafels
• Bediend personeel tijdens show

TICKETS
• Tickets los 32,50

VOLG ONS!

THE BEATLES REVIVAL
POP- EN CULTUURHUIS PX

Zie, hoor en beleef nog één keer The Beatles!

The Beatles Revival behoort tot de beste tribute bands van dit moment. Deze Beatles tribute band die we speciaal overlaten komen uit Tsjechië (Praag), stond de afgelopen jaren op honderden podia door heel Europa en speelt zelfs geregeld in de Cavern Club in Liverpool en destijds op het verjaardagsfeest van Queen Elisabeth.

Dezelfde kapsels, kostuums, instrumenten en de Chelsea Cavern Boots!  Zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! De bassist heeft zichzelf voor het plaatje zelfs links-handig bas leren spelen, exact zoals Paul McCartney deed. Elk nummer wordt tot in detail zo perfect gebracht dat menig Beatles kenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk; alles klinkt zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP’s; zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend. Zelf de assistent-manager van de echte Beatles dacht dat hij John, Paul, George & Ringo hoorde toen hij The Beatles Revival band hoorde spelen.

Lees verder

Zie, hoor en beleef nog één keer The Beatles en waan uzelf terug naar de tijd van ‘Let it be’, ‘Love me do’, ‘Penny Lane’ en al die talloze andere hits die The Beatles hebben gekend!

Na afloop van dit concert kunnen de voetjes nog van de vloer met een fantastische afterparty met de huis-DJ!

Dus voor alle Beatles liefhebbers, ‘come together’ en bestel uw tickets voor een gegarandeerd nostalgisch gezellige avond in Volendam en leg uzelf extra in de watten m.b.t. de nightclub opstelling waarbij u tijdens het concert ook nog heerlijk kunt genieten van uw favoriete drankje of bestel een heerlijk hapje.

TBR2
Back To Top