Skip to content
info@mywaypromotions.nl

BEATLES REVIVAL BAND

BESTEL TICKETS

HEARTBREAK ROCK ‘N ROLL HOTEL

BESTEL TICKETS

LOCATIE
Hotel Heer Hugo
Gildestraat 2, Heerhugowaard
Nederland

DATUM & TIJD
Zaterdag 9 december 2023
Deuren open: 20:00 uur
Start show: 20:45 uur

Inloop diner: 17.30 uur

LINE UP
Hoofdact
Beatles Revival Band, uit Tsjechië

Afterparty
The Fabruari Four

TICKET INFO
• Zitplaatsen
• Gratis Parkeren

TICKETS
• Tickets los 29,-
• Ticket + Dinerbuffet 59,95
• Arrangement 129,-

VOLG ONS!

THE BEATLES REVIVAL
HOTEL HEER HUGO

Zie, hoor en beleef nog één keer The Beatles!

The Beatles Revival behoort tot de beste tribute bands van dit moment. Deze Beatles tribute band die we speciaal overlaten komen uit Tsjechië (Praag), stond de afgelopen jaren op honderden podia door heel Europa en speelt zelfs geregeld in de Cavern Club in Liverpool en destijds op het verjaardagsfeest van Queen Elisabeth.

Dezelfde kapsels, kostuums, instrumenten en de Chelsea Cavern Boots!  Zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! De bassist heeft zichzelf voor het plaatje zelfs links-handig bas leren spelen, exact zoals Paul McCartney deed. Elk nummer wordt tot in detail zo perfect gebracht dat menig Beatles kenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk; alles klinkt zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP’s; zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend. Zelf de assistent-manager van de echte Beatles dacht dat hij John, Paul, George & Ringo hoorde toen hij The Beatles Revival band hoorde spelen.

Lees verder

Zie, hoor en beleef nog één keer The Beatles en waan uzelf terug naar de tijd van ‘Let it be’, ‘Love me do’, ‘Penny Lane’ en al die talloze andere hits die The Beatles hebben gekend!

Na afloop van dit concert kunnen de voetjes nog van de vloer met een fantastische afterparty met de The Fabruari Four!

Dus voor alle Beatles liefhebbers, ‘come together’ en bestel uw tickets voor een avondvullend en gegarandeerd gezellige avond in Heerhugowaard of leg uzelf extra in de watten met de mogelijkheid om in dezelfde locatie een heerlijk en zeer uitgebreid dinerbuffet erbij aan te schaffen in ‘Restaurant Gewoon Lekker’ of ga helemaal ‘all the way’ met een 2-Daags Arrangement inclusief overnachting, een ticket op de eerste rijen, het ‘onbeperkt proeven’ dinerbuffet en uitgebreid ontbijt!

TBR2

The Beatles Revival

The Fabruari Four

The Fabruari Four

TICKETS

Back To Top