Ga naar hoofdinhoud
+31 (0)6 13 57 59 55 // +31 (0)6 46 06 03 22 info@mywaypromotions.nl

EVENEMENT
Theatershow Remembering Elvis

LOCATIE
Wilminktheater
Noorderhagen 27
7511 EK Enschede

DATUM & TIJD
Zo 4 juni 2023
Start show: 14:30 uur

LINE UP
• Ciaran Houlihan (Ierland)
• Ben Thompson (Engeland)
• Emilio Santoro (Engeland)
• The Graceland Band met Mills and Boone (Wales)

TICKET INFO
• Zitplaatsen
• Tickets 45,-

VOLG ONS!

THEATERSHOW REMEMBERING ELVIS
WILMINKTHEATER • ENSCHEDE

Beleef het grootste Elvisspektakel ter wereld in Enschede

Voor het grootste Elvis-spektakel ter wereld moet je zondag 4 juni in het Wilminktheater zijn. Maar liefst drie allerbeste Elvis tribute-artistiesten van overal ter wereld presenteren de gevoeligste Elvis’ ballads en de meest opzwepende rock-‘n-roll tijdens Remembering Elvis.

Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis tribute-artist uit Dublin, Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan veertien jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen. Zijn gouden stem wordt gezien als degene die The King het meest evenaart.
Ben Thompson uit Engeland, die in 2018 in Graceland is bekroond tot de beste Elvis van de wereld, vliegt zeer regelmatig de gehele wereld over om zijn passie te kunnen delen met alle Elvis-liefhebbers.

Lees verder

Nummer drie is het grote jonge talent Emilio Santoro uit Engeland. Hij heeft een, nu al, enorme prijzenkast. Emilio werd in 2022 bekroond tot Europees kampioen is onderhand bekend over de hele wereld. Zijn deelname aan America’s Got Talent ging de wereld over waarbij hij de jury wegblies met een deepfake optreden en de finale behaalde.

De drie wereldsterren worden begeleid door de uit Wales afkomstige en legendarische Graceland Band met achtergrondzangeressen Mills en Boone. Het duo treedt al jaren als Elvis-zangeressen.
Remembering Elvis is een complete Elvis-ervaring. Verlies jezelf in een wereld van Unchained Melody en Burning Love. Het is heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus: trek aan die blue suede shoes aan.

Ciaran-Houlihan-500x500px

Ciaran Houlihan

MyWayPromotions-Ben-Thompson-750x750px

Ben Thompson

MyWayPromotions-Emilio-Santoro-650px

Emilio Santoro

MWP Website 450x450px nr9

The Graceland Band + Mills & Boone

Back To Top
Translate