Ga naar hoofdinhoud
+31 (0)6 13 57 59 55 // +31 (0)6 46 06 03 22 info@mywaypromotions.nl

EVENEMENT
Theatershow Remembering Elvis

LOCATIE
Martiniplaza
Leonard Springerlaan 2
Groningen

DATUM & TIJD
Za 3 juni 2023
Deuren open: 19:30 uur
Start show: 20:00 uur

LINE UP
• Ciaran Houlihan (Ierland)
• Ben Thompson (Engeland)
• Michael Glaysher (Engeland)
• Special guest: Leon de Jong
• The Graceland Band met Mills and Boone (Wales)

TICKET INFO
• Zitplaatsen
• Tickets 45,-

VOLG ONS!

THEATERSHOW REMEMBERING ELVIS
MARTINIPLAZA • GRONINGEN

Beleef het grootste Elvis spektakel ter wereld in Groningen
Voor het grootste Elvis spektakel ter wereld moet je zaterdag 3 juni in Groningen zijn. Maar liefst 3 allerbeste Elvis Tribute Artist van overal ter wereld, presenteren de gevoeligste Elvis ballads en de meest opzwepende Elvis rock en roll tijdens de ‘Remembering Elvis’ theatershow in de prachtige zaal van MartiniPlaza.

En hoe! Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Dublin, Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 14 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en won hij wereldwijd talloze voltooiingen. Zijn gouden stem word gezien als degene die ‘The King’ het meest evenaart.

De jonge Michael Glaysher uit Engeland mag uiteraard niet ontbreken. Met een volle prijzenkast die hij over hele wereld heeft verzameld startte hij vooral als de jongen Elvis uit de 50’s. Onderhand is zijn repertoire verbreed en kan hij werkelijk ‘alles’. Daarnaast is hij al een aantal jaar het vaste gezicht in de ‘Sun Record’ tour.

Ben Thompson uit Engeland, die in 2018 op de heilige grond van Graceland is bekroond tot de beste van de wereld en benoemd werd tot ultra-champion vliegt zeer regelmatig de gehele wereld over om zijn passie te kunnen delen met alle Elvis-liefhebbers.

Lees verder

4e ETA en special Guest: Leon de Jong. Zijn prachtige vertolking van o.a. ‘Always on my mind’, ‘Can’t help falling in love’ en ‘It’s now or never’ behalen inmiddels al meer dan 11 miljoen views. Zijn passie voor Elvis deelt hij nu voor het eerst in MartiniPlaza!

Deze 4 wereldsterren worden begeleid door de, uit Wales komende en legendarische 10-koppige Graceland Band met achtergrondzangeressen Mills and Boone, die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laten stijgen op de verschillende aansprekende podia ter wereld.

‘Remembering Elvis’ is een complete en unieke Elvis ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van ‘Unchained Melody’ en ‘Burning Love’. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus, trek aan die blue suede shoes! En op naar Groningen!

Ciaran-Houlihan-500x500px

Ciaran Houlihan

Michaell-Glaysher-650x650px

Michael Glaysher

MyWayPromotions-Ben-Thompson-750x750px

Ben Thompson

MWP Website 450x450px nr10

Leon de Jong

MWP Website 450x450px nr9

The Graceland Band + Mills & Boone

Back To Top
Translate