Ga naar hoofdinhoud
+31 (0)6 13 57 59 55 // +31 (0)6 46 06 03 22 info@mywaypromotions.nl

EVENEMENT
Theatershow Remembering Elvis

LOCATIE
Amphion Cultuurbedrijf
Hofstraat 159
7001 JD Doetinchem

DATUM & TIJD
Donderdag 1 juni 2023
Deuren open: 19:30 uur
Start show: 20:15 uur

LINE UP
• Ciaran Houlihan (Ierland)
• Gordon Davis (Malta)
• Ben Thompson (Engeland)
• Emilio Santoro (Engeland)
• The Graceland Band met Mills and Boone (Wales)

 

TICKET INFO
• Zitplaatsen
• Gratis Parkeren
• Tickets 50,-

VOLG ONS!

Vr 3 maart 2023

THEATERSHOW REMEMBERING ELVIS
AMPHION THEATER • DOETINCHEM

Beleef het grootste Elvis spektakel ter wereld in Doetinchem, Zeist, Groningen en Enschede!

Maar liefst 5 allerbeste Elvis Tribute Artist van overal ter wereld, presenteren in dit weekend de gevoeligste Elvis ballads en de meest opzwepende Elvis rock en roll tijdens de ‘Remembering Elvis’ theatershow in de prachtige theaterzalen in Doetinchem, Zeist, Groningen en Enschede (zie op de site van de theaters welke ETA’s er per locatie zullen optreden)

En hoe! Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis uit Malta moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion, Eurpean Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, ‘You can’t help falling in love’.

Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Dublin, Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 14 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en won hij talloze voltooiingen.

Lees verder

Ben Thompson uit Engeland, die in 2018 op de heilige grond van Graceland is bekroond tot de beste van de wereld en benoemd werd tot ultra-champion vliegt zeer regelmatig de gehele wereld over om zijn passie te kunnen delen met alle Elvis-liefhebbers.

De jonge Michael Glaysher uit Engeland mag uiteraard niet ontbreken. Met een volle prijzenkast die hij over hele wereld heeft verzameld startte hij vooral als de jongen Elvis uit de 50’s. Onderhand is zijn repertoire verbreed en kan hij werkelijk ‘alles’. Daarnaast is hij al een aantal jaar het vaste gezicht in de ‘Sun Record’ tour.

Het grote talent Emilio Santoro uit Engeland met een, nu al, enorme prijzenkast, die o.a. in 2022 bekroond werd tot Europees kampioen is onderhand bekend over de hele wereld. Zijn deelname aan ‘America’s Got Talent’ ging de wereld over waarbij hij de jury wegblies met een deepfake optreden de vierde werd.

Deze wereldsterren worden begeleid door de, uit Wales komende en legendarische Graceland Band met achtergrondzangeressen Mills and Boone, die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laten stijgen op de verschillende aansprekende podia ter wereld. ‘Remembering Elvis’ is een complete en unieke Elvis ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van ‘Unchained Melody’ en ‘Burning Love’. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus, trek aan die blue suede shoes! En op naar Doetinchem, Zeist, Groningen en Enschede!

Ciaran-Houlihan-500x500px

Ciaran Houlihan

Gordon-Davis-640x640px

Gordon Davis

MyWayPromotions-Emilio-Santoro-650px

Emilio Santoro

MyWayPromotions-Ben-Thompson-750x750px

Ben Thompson

MWP Website 450x450px nr9

The Graceland Band + Mills & Boone

Back To Top
Translate