Ga naar hoofdinhoud
+31 (0)6 13 57 59 55 // +31 (0)6 46 06 03 22 info@mywaypromotions.nl

EVENEMENT
Theatershow Remembering Elvis

LOCATIE
Cultuurkoepel Heiloo
Kennemerstraatweg 464
1851 NG  Heiloo

DATUM & TIJD
Woensdag 31 mei 2023
Deuren open: 19:30 uur
Start show: 20:15 uur

LINE UP
• Ciaran Houlihan (Ierland)
• Gordon Davis (Malta)
• Emilio Santoro (Engeland)
• The Graceland Band met Mills and Boone (Wales)

 

TICKET INFO
• Zitplaatsen
• Gratis Parkeren
• Tickets 39,50

VOLG ONS!

Wo 31 mei 2023

THEATERSHOW REMEMBERING ELVIS
CULTUURKOEPEL • HEILOO

Beleef het grootste Elvis spektakel ter wereld in Heiloo
Voor het grootste Elvis spektakel ter wereld moet je woensdag 31 mei in Heiloo zijn. Maar liefst 3 allerbeste Elvis Tribute Artist ter wereld, presenteren de gevoeligste Elvis ballads en de meest opzwepende Elvis rock en roll tijdens de ‘Remembering Elvis’ theatershow in de prachtige Cultuurkoepel.
En hoe! Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis uit Malta moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion,  European Champion, Images of The King World Champion; alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, ‘You can’t help falling in love’.

Het grote jonge talent Emilio Santoro uit Engeland met een, nu al, enorme prijzenkast, die o.a. in 2022 bekroond werd tot Europees kampioen is inmiddels bekend over de hele wereld. Zijn deelname aan ‘America’s Got Talent’ ging de wereld over waarbij hij de jury wegblies met een deepfake optreden en 4e werd.

Lees verder

Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Dublin, Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 14 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en won hij wereldwijd talloze voltooiingen. Zijn gouden stem word gezien als degene die ‘The King’ het meest evenaart.

Deze 3 wereldsterren worden begeleid door de, uit Wales komende en legendarische Graceland Band met achtergrondzangeressen Mills and Boone, die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laten stijgen op de verschillende aansprekende podia ter wereld.

‘Remembering Elvis’ is een complete en unieke Elvis ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van ‘Unchained Melody’ en ‘Burning Love’. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus, trek aan die blue suede shoes en op naar Heiloo!

Ciaran-Houlihan-500x500px

Ciaran Houlihan

Gordon-Davis-640x640px

Gordon Davis

MyWayPromotions-Emilio-Santoro-650px

Emilio Santoro

MWP Website 450x450px nr9

The Graceland Band + Mills & Boone

Back To Top
Translate