Skip to content
info@mywaypromotions.nl

REMEMBERING ELVIS

BESTEL TICKETS

REMEMBERING ELVIS

BESTEL TICKETS

EVENEMENT
Theatershow Remembering Elvis

LOCATIE
Capitole Gent
Graaf van Vlaanderenplein 5
9000 Gent, België

DATUM & TIJD
Zaterdag 9 maart 2024
Start show: 20.00 uur

LINE UP
• Ciaran Houlihan (Ierland)
• Gordon Davis (Malta)
• Louis Brown (Engeland)
• + Extra artiest!
• The Celebrations, liveband (Duitsland)

TICKET INFO
• Zitplaatsen
• Tickets
Rang 1 – 49,-
Rang 2 – 39,-
Rang 3 – 29,-

VOLG ONS!

THEATERSHOW REMEMBERING ELVIS
CAPITOLE GENT

Beleef het grootste Elvis spektakel ter wereld in Hasselt of Gent!
Voor het grootste Elvis spektakel ter wereld moet je 8 en 9 maart in Hasselt of Gent zijn. Maar liefst 4 allerbeste Elvis Tribute Artist van overal ter wereld, presenteren de gevoeligste Elvis ballads en de meest opzwepende Elvis rock en roll tijdens de ‘Remembering Elvis’ theatershow in de prachtige zalen van het Trixxo Theater en Capitole Gent.

En hoe! Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis uit Malta moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion,  Eurpean Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, ‘You can’t help falling in love’.

Het grote jonge talent Louis Brown uit Engeland wist de afgelopen en zijn eerste Europees kampioenschap het publiek weg te blazen en won direct de publieksprijs. Vanaf dat moment ontpopte hij tot een ETA die niet meer weg te denken is op het Elvis podium en liggen er vele wereldtitels op hem te wachten! Deze jongen móet je zien en horen!

Lees verder

Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 16 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en won hij wereldwijd talloze voltooiingen. Zijn gouden stem word gezien als degene die ‘The King’ het meest evenaart.

Deze 4 wereldsterren worden begeleid door de, uit Duitsland komende en legendarische Celebration Band, die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laten stijgen op de verschillende aansprekende podia ter wereld.

‘Remembering Elvis’ is een complete en unieke Elvis ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van ‘Unchained Melody’ en ‘Burning Love’. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus, trek aan die blue suede shoes want it’s now or never!

Ciaran Houlihan

Ciaran Houlihan

MWP Website 450x450px nr4

Gordon Davis

MWP Website 450x450px Louis Brown

Louis Brown

The Celebrations, Liveband (Duitsland)

Back To Top