Skip to content
info@mywaypromotions.nl

REMEMBERING ELVIS

BESTEL TICKETS

REMEMBERING ELVIS

BESTEL TICKETS

EVENEMENT
All-Inclusive Diner-Arrangement Remembering Elvis

LOCATIE
Optredens:
De Herboren Toren
Burgerweg 62a
1754 KE Burgerbrug

Diner:
Mooi an Zitten
Burgerweg 66
1754 KE Burgerbrug

DATUM & TIJD
Zaterdag 10 februari 2024
Aanvang in Restaurant Mooi an Zitten: 18:00 uur
Einde arrangement: 23:30uur (vanaf 23:30 uur afterparty in restaurant)

LINE UP
• Ciaran Houlihan (Ierland)
• Gordon Davis (Malta)
• Emilio Santoro (Engeland)

TICKET INFO
• Zitplaatsen in restaurant Mooi an Zitten
• Staanplaatsen in De Herboren Toren
All Inclusive Diner-Arrangement met:

  • 3-gangen diner
  • Onbeperkt Hollands Gedistilleerd dranken arrangement
  • Zeer gelimiteerd aantal plaatsen
  • Dineren, afgewisseld met diverse optredens van 3 internationale Elvis Tribute Artiesten in het naastgelegen De Herboren Toren.

89,- p.p. ex fee

VOLG ONS!

ALL-INCLUSIVE DINER-ARRANGEMENT REMEMBERING ELVIS

DE HERBOREN TOREN • BURGERBRUG

Het grootste Elvis spektakel ter wereld komt naar Burgerbrug!

Een fantastische samenwerking met restaurant Mooi An Zitten heeft geresulteerd in een zeer exclusieve avond die in Burgerbrug mogen aanbieden! Geniet van een overheerlijk 3-gangen diner  met tussendoor 3 optredens in het pal naastgelegen Kerkje ‘De Herboren Toren’. Speciaal opgezet voor de echte fans die op deze manier nóg dichterbij onze ETA’s kunnen zijn! In De Herboren Toren, waar Emilio, Gordon en Ciaran optreden, betreft het staanplaatsen.

Het arrangement geldt van 18:00 uur tot 23:30 uur (incl 3-gangen diner en onbeperkt Hollands drankarrangement) en zal na 23:30 uur op eigen kosten verder gaan met een geweldige afterparty in het restaurant!

Maar liefst 3 internationale award-winning ETA’s zullen het podium in Burgerbrug betreden en met een nieuwe spectaculaire Elvis show ‘The King’ laten herbeleven met prachtige ballads en opzwepende rock n roll. ‘Remembering Elvis’ neemt je mee van de jaren 50 tot aan de jaren 70 waarbij de volledige muzikale carrière perfect op het podium kan worden vertolkt!

Het zeer grote jonge talent Emilio Santoro uit Engeland met een, nu al, enorme prijzenkast, die o.a. in 2022 bekroond werd tot Europees- én wereldkampioen is onderhand bekend over de hele wereld. Zijn deelname in 2022 aan ‘America’s Got Talent’ ging de wereld over waarbij hij de jury wegblies en vierde werd.

Lees verder

Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis uit Malta moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion,  Eurpean Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, ‘You can’t help falling in love’.

Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 15 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en won hij wereldwijd talloze voltooiingen. Zijn gouden stem word gezien als degene die ‘The King’ het meest evenaart.

‘Remembering Elvis’ is voor jong en oud een complete en unieke Elvis ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van ‘Suspicious Minds’, ‘Heartbreak Hotel’ en ‘Jailhouse Rock. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus ‘It’s Now or Never’ en kom naar Oostende voordat het te laat is!

Ciaran Houlihan

Ciaran Houlihan

MWP Website 450x450px nr4

Gordon Davis

My Way Promotions A Night in Vegas Tour Emilio Santoro

Emilio Santoro

TICKETS

Back To Top