Ga naar hoofdinhoud
+31 (0)6 13 57 59 55 // +31 (0)6 46 06 03 22 info@mywaypromotions.nl

QMUSIC THE PARTY - 4 UUR FOUT!

BESTEL TICKETS

HEARTBREAK ROCK ‘N ROLL HOTEL

BESTEL TICKETS

EVENEMENT
QMusic The Party – 4 Uur Fout!

LOCATIE
Hotel Heer Hugo
Gildestraat 2, Heerhugowaard
Nederland

DATUM & TIJD
Zaterdag 16 september 2023
Deuren open: 20:30 uur
Start feest: 21:00 uur

Inloop diner: 18.00 uur

Dansen, Feesten en (Her)beleven van de allergrootste Foute hits!

TICKET INFO
• Staanplaatsen
• Gratis Parkeren
• 18+

TICKETS
• Early bird tickets 17,50
• Ticket normaal 19,-
• Ticket + Dinerbuffet 49,95
• 2-Daags Arrangement 119,-

VOLG ONS!

QMUSIC THE PARTY – 4 UUR FOUT!
HOTEL HEER HUGO – HEERHUGOWAARD

DANSEN, FEESTEN EN (HER)BELEVEN VAN DE ALLERGROOTSTE FOUTE HITS!
Verzamel je vrienden, oefen vast je allerfoutste dansmoves en herbeleef de grootste foute hits tijdens Qmusic the Party 4 uur FOUT in Heerhugowaard!

Fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr!! Dat is de muziek tijdens Qmusic the Party. 4 uur lang flink over de top met hits die nog net zo vast in je geheugen staan! Schreeuw ‘I gotta know right now’ in het paradijs bij je dashboardlichtje en ga boom, boom, boom, boom over de dansvloer met een echte Vengaboy. Zie alle kleuren van de regenboog met DJ Paul Elstak en vlieg weer eens mee met die andere Paul. ‘Vertel de Spice Girls ‘what you really really want’ en de Backstreet Boys op welke manier.’ De DJ’s van Qmusic  trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures.  En jij geniet je stiekem helemaal suf in je met veren uitgedoste glitterjurk, je roze rokkostuum of je… nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in.

Lees verder

Gegarandeerd de FOUTSTE party van Nederland zoals het al jarenlang bekend staat dus trek je legendarische (f)outfit uit de kast, schraap je keel om mee te blèren met de allerfoutste hits en betreed Hotel Heer Hugo!

Dus voor alle Foute Party liefhebbers, bestel je tickets voor een avondvullend en gegarandeerd gezellig foute avond in Heerhugowaard of leg jezelf extra in de watten met de mogelijkheid om in dezelfde locatie een goede bodem te leggen met een heerlijk en zeer uitgebreid mega dinerbuffet in ‘Restaurant Gewoon Lekker’ of ga helemaal ‘all the way’ met een 2-Daags Arrangement inclusief overnachting, ticket, het ‘onbeperkt proeven’ dinerbuffet en uitgebreid ontbijt zodat je na afloop ook nog rollend je bed in kan gaan!

QMUSIC THE PARTY – 4 UUR FOUT!

TICKETS

Back To Top
Translate