Ga naar hoofdinhoud
+31 (0)6 13 57 59 55 // +31 (0)6 46 06 03 22 info@mywaypromotions.nl

EVENEMENT
From Memphis to Vegas
Den Haag

LOCATIE
Opera Zalencentrum
Fruitweg 28-34
2525 KH Den Haag

DATUM & TIJD
Zaterdag 9 september 2023
Deuren open: 18:30 uur
Start show: 20:00 uur

LINE UP
• Emilio Santoro (Engeland)
• Diogo Light (Brazilië)
• Arron Walker (Engeland)
• The Celebrations, Liveband (Duitsland)

 

TICKET INFO
• Zitplaatsen

TICKETS
– Rang 1 – 49,-
– Rang 2 – 39,-
– Exclusieve Balkontickets, inclusief:
• Entreeticket
• Onbeperkt drankarrangement
• Diverse hapjes
• Elvis attentie
119,-

VOLG ONS!

FROM MEMPHIS TO VEGAS
OPERA ZALENCENTRUM

Den Haag verwelkomt; ‘From Memphis to Vegas!’

Tijdens deze speciale editie die we i.s.m. ‘De Notenkoning’ uit Den Haag organiseren, moeten er ook speciale artiesten op het podium komen! Maar liefst 3 wereldberoemde ETA’s zullen het podium betreden in het prachtige zalencentrum van de ‘Opera’. Geniet geheel avondvullend en bediend aan uw tafel van een alle hits van Elvis met onderstaande grootheden.

In 2019 werd Arron Walker, uit Engeland, bekroond tot Europees kampioen. Ook bezocht hij in dat jaar voor het eerst de VS om deel te nemen aan het Lone Star Elvis Festival in Dallas, TX. Als nieuwkomer in de ETA World maakte hij niet alleen indruk op het publiek, hij haalde ook de finale. Vanaf die tijd is zijn carrière in een sneltreinvaart gegaan.

Speciaal vanuit Brazilië overgevlogen! De ‘Images of the King World Champion’ Diogo Light is een wereldartiest als Elvis Tribute Artist en heeft bijna de hele wereld rondgereisd. Zuid-Amerika, Canada, Europa en natuurlijk veel in de Verenigde Staten waar hij standaard voor uitverkochte zalen staat. In september arriveert hij in Den Haag!

Lees verder

Het grote jonge talent Emilio Santoro uit Engeland met een, nu al, enorme prijzenkast, die o.a. in 2022 bekroond werd tot Europees kampioen is onderhand bekend over de hele wereld. Zijn deelname aan ‘America’s Got Talent’ ging de wereld over, waarbij hij de jury wegblies met een deepfake optreden en vierde werd.

Deze 3 wereldsterren worden begeleid door de, uit Duitsland komende en legendarische Celebrations Band met achtergrondzangeressen. Zij laten al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte stijgen op de verschillende aansprekende podia ter wereld.

Tijdens deze avond geniet u bediend aan tafel van een spectaculaire show! Ook zijn er beperkt exclusieve balkontickets verkrijgbaar. Hier heeft u perfect uitzicht op het podium en wordt u in de watten gelegd met diverse hapjes en een onbeperkt, zeer uitgebreid drankarrangement.

MyWayPromotions-Emilio-Santoro-650px

Emilio Santoro

Diogo-Light

Diogo Light

Arron-Walker-500x500px

Arron Walker

 The Celebrations – Liveband uit Duitsland

TICKETS

Back To Top
Translate