Ga naar hoofdinhoud
info@mywaypromotions.nl

ELVIS EXPERIENCE

BESTEL TICKETS

ELVIS EXPERIENCE

BESTEL TICKETS

LOCATIE
Pop- en Cultuurhuis PX
W.J. Tuijnstraat 15
1131 ZH Volendam

DATUM & TIJD
Zondag 17 december 2023
Deuren open: 19.00 uur
Start show: 20.00 uur

LINE UP
• Ciaran Houlihan (Ierland)
• Gordon Davis (Malta)
• Emilio Santoro (Engeland)
• Arron Walker (Engeland)
• The Graceland Band met Mills and Boone (Wales)
• Gastoptreden: Simon Stein (Volendam)

 

TICKET INFO
• Zitplaatsen aan ronde tafels
• Tijdens de show bedienend personeel voor  hapjes en drankjes
• Tickets: € 39

VOLG ONS!

ELVIS EXPERIENCE
POP- EN CULTUURHUIS PX

Internationale wereldsterren vertolken Elvis in Volendam
Voor een zeer groots ‘Elvis Experience’ moet je in Volendam zijn! Op zondag 17 december verandert het Pop- & Cultuurhuis PX 2 maal op 1 dag in Graceland. De allerbeste Elvis Tribute Artist van overal ter wereld, presenteren de gevoeligste Elvis ballads en de meest opzwepende Elvis rock ‘n roll uit de 50’s, 60’s en 70’s.

Maar liefst 4 keer verschijnt The King springlevend op het podium. Bijvoorbeeld in de huid van de jongste Europees- en wereldkampioen Elvis Tribute Artist ooit; Emilio Santoro uit Engeland die in o.a. afgelopen jaar wereldfaam kreeg toen hij 4e werd bij ‘America’s Got Talent’. Ook Europees kampioen Arron Walker (Engeland) zal schitteren op de bühne in Volendam! Zijn carrière gaat als een sneltreinvaart, vooral nadat hij in de finale kwam van de ETA World. En wat te denken van Europees en wereldkampioen Gordon Davis (Malta) én multi-award winner Ciaran Houlihan uit Ierland, die beiden Elvis’ onsterfelijkheid bewijzen en de hoogst haalbare prijzen in de wereld wisten te behalen. Je bent getuige van een unieke show, want het is de enige keer dat zo’n complete formatie naar Nederland komt.

Lees verder

Alle acts worden begeleid door de, uit Wales komende en legendarische Graceland Band met achtergrondzangeressen Mills and Boone, die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laten stijgen op de verschillende aansprekende podia ter wereld. Ook is er deze dag een klein gastoptreden weggelegd voor de Volendamse Simon Stein, die ondertussen met de Evergreen Top 1000 Live band Nederland in de grotere theaters van Nederland weet te verbazen met zijn zangkunsten.

De ‘Elvis Experience’ een complete en unieke Elvis ervaring die in Nederland zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van ‘Unchained Melody’ en ‘Burning Love’. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen tijdens de ‘night club’ opstelling aan ronde tafels in de PX waarbij men tijdens de show bediend word en kan dus ook kan genieten van een te bestellen hapje en / of drankje. Er zullen op deze dag 2 shows plaatsvinden, om 15:00 uur en om 20:00 uur.

Ciaran Houlihan

Ciaran Houlihan

Gordon-Davis-640x640px

Gordon Davis

Emilio Santoro

Emilio Santoro

Arron Walker

Arron Walker

MWP Website 450x450px nr9

The Graceland Band + Mills & Boone

Back To Top