Ga naar hoofdinhoud
+31 (0)6 13 57 59 55 // +31 (0)6 46 06 03 22 info@mywaypromotions.nl

THE BEST ABBA TRIBUTE

BESTEL TICKETS

HEARTBREAK ROCK ‘N ROLL HOTEL

BESTEL TICKETS

EVENEMENT
The Best Abba Tribute

LOCATIE
Hotel Heer Hugo
Gildestraat 2, Heerhugowaard
Nederland

DATUM & TIJD
Vrijdag 27 oktober 2023
Deuren open: 20:30 uur
Start ABBA: 21:45 uur

Inloop diner: 17.30 uur

LINE UP
Voorprogramma
‘Disco King’ DJ Christo

Hoofdact
The Best ABBA Tribute

TICKET INFO
• Staanplaatsen
• Gratis Parkeren
• 18+

TICKETS
• Early Bird ticket 19,-
• Ticket normaal 22,50
• Ticket + Dinerbuffet 49,95
• 2-Daags Arrangement 124,-

VOLG ONS!

THE BEST ABBA TRIBUTE
HOTEL HEER HUGO – HEERHUGOWAARD

Wie herinnert zich niet de klassieke hits als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma Mia” en “Voulez vous”. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal).

The Best ABBA Tribute
Met twee top vocale zangeressen aan het front en muzikaal vakmanschap daarachter, waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat, is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud! Natuurlijk treden zij op in kleding uit de jaren 70 en dragen zij zelfs originele kleding zoals ABBA deze destijds droeg. Tevens is The Best ABBA Tribute uitgeroepen tot één van de beste ABBA Tribute bands ter wereld!

Lees verder

‘Disco King’ DJ Christo warmt het publiek op en zorgt voor een onvergetelijke afterparty zodat het feest nog even door kan gaan!

Dus voor alle ABBA liefhebbers, ‘take a chance on this’ en bestel uw tickets voor een avondvullend en gegarandeerd gezellige avond in Heerhugowaard of leg uzelf extra in de watten met de mogelijkheid om in dezelfde locatie een heerlijk dinerbuffet erbij aan te schaffen in ‘Restaurant Gewoon Lekker’ of ga helemaal ‘all the way’ met een 2-Daags Arrangement inclusief overnachting, ticket, het ‘onbeperkt proeven’ dinerbuffet en uitgebreid ontbijt! ‘The winner takes it all’.

TICKETS

Back To Top
Translate