Ga naar hoofdinhoud
+31 (0)6 13 57 59 55 // +31 (0)6 46 06 03 22 info@mywaypromotions.nl

EVENEMENT
A Night in Vegas

LOCATIE
Kursaal Oostende
Kursaal-Westhelling 12
8400 Oostende, België

DATUM & TIJD
Zaterdag 9 september 2023
Deuren open: 19:30 uur
Start show: 20:00 uur

LINE UP
• Ciaran Houlihan (Ierland)
• Gordon Davis (Malta)
• The Graceland Band met Mills and Boone (Wales)

 

TICKET INFO
• Zitplaatsen
• Tickets vanaf 29,-

VOLG ONS!

A NIGHT IN VEGAS
KURSAAL OOSTENDE

Beleef het grootste Elvis spektakel ter wereld in Oostende!
Voor het grootste Elvis spektakel ter wereld moet je zaterdag 9 september in Oostende zijn. De 2 allerbeste Elvis Tribute Artist van overal ter wereld, presenteren de gevoeligste Elvis ballads en de meest opzwepende Elvis rock en roll tijdens de ‘A night in Vegas’ theatershow in het prachtige Kursaal.

En hoe! Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis uit Malta moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion, European Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, ‘You can’t help falling in love’.

Lees verder

Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Dublin, Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 14 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en won hij talloze voltooiingen.

Deze 2 wereldsterren worden begeleid door de, uit Wales komende en legendarische Graceland Band met achtergrondzangeressen Mills and Boone, die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laten stijgen op de verschillende aansprekende podia ter wereld.

‘A night in Vegas’ is een complete en unieke Elvis ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van ‘Unchained Melody’ en ‘Burning Love’. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus, trek aan die blue suede shoes! En op naar Oostende!

Ciaran-Houlihan-500x500px

Ciaran Houlihan

Gordon-Davis-640x640px

Gordon Davis

MWP Website 450x450px nr9

The Graceland Band + Mills & Boone

Back To Top
Translate