Ga naar hoofdinhoud
info@mywaypromotions.nl

A NIGHT IN VEGAS

BESTEL TICKETS

A NIGHT IN VEGAS

BESTEL TICKETS

LOCATIE
Rabo Theater De Meenthe
Stationsplein 1
8331 GM Steenwijk

DATUM & TIJD
Zondag 26 november 2023
Start show: 15:00 uur

LINE UP
• Ciaran Houlihan (Ierland)
• Gordon Davis (Malta)
• Emilio Santoro (Engeland)
• The Graceland Band met Mills and Boone (Wales)

 

TICKET INFO
• Zitplaatsen
• Tickets 43,50

VOLG ONS!

A NIGHT IN VEGAS
RABO THEATER DE MEENTHE

Beleef het grootste Elvis spektakel ter wereld in Steenwijk

Voor het grootste Elvis spektakel ter wereld moet je zondag 26 november in Steenwijk zijn. De 3 allerbeste Elvis Tribute Artist van overal ter wereld, presenteren de gevoeligste Elvis ballads en de meest opzwepende Elvis rock en roll tijdens de ‘A night in Vegas’ theatershow in de Meenthe.

En hoe! Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis uit Malta moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion,  Eurpean Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, ‘You can’t help falling in love’.

Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Dublin, Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 14 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en won hij wereldwijd talloze voltooiingen. Zijn gouden stem word gezien als degene die ‘The King’ het meest evenaart.

Lees verder

Het grote jonge talent Emilio Santoro uit Engeland met een, nu al, enorme prijzenkast, die o.a. in 2022 bekroond werd tot Europees kampioen is onderhand bekend over de hele wereld. Zijn deelname aan ‘America’s Got Talent’ ging de wereld over waarbij hij de jury wegblies met een deepfake optreden de vierde werd.

Deze 3 wereldsterren worden begeleid door de, uit Wales komende en legendarische Graceland Band met achtergrondzangeressen Mills and Boone, die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laten stijgen op de verschillende aansprekende podia ter wereld.

‘A night in Vegas’ is een complete en unieke Elvis ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van ‘Unchained Melody’ en ‘Burning Love’. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus, trek aan die blue suede shoes! En op naar Steenwijk!

My Way Promotions A Night in Vegas Tour Ciaran Houlihan

Ciaran Houlihan

My Way Promotions A Night in Vegas Tour Gordon Davis

Gordon Davis

My Way Promotions A Night in Vegas Tour Emilio Santoro

Emilio Santoro

MWP Website 450x450px nr9

The Graceland Band + Mills & Boone

Back To Top