Ga naar hoofdinhoud
info@mywaypromotions.nl

A NIGHT IN VEGAS

BESTEL TICKETS

A NIGHT IN VEGAS

BESTEL TICKETS

EVENEMENT
Theatershow A Night in Vegas

LOCATIE
Vanzantenhal
IJweg 1415,
2152 NB Nieuw-Vennep

DATUM & TIJD
Vrijdag 10 november 2023 
Deuren open: 19:30 uur
Start show: 20:30 uur
Einde show: 22:50 uur

LINE UP
• Gordon Davis (Malta)
• Ciaran Houlihan (Ierland)
• Emilio Santoro (Engeland)
• The Graceland Band met Mills and Boone (Wales)

TICKET INFO
• Zitplaatsen
• Gratis parkeren
• Tickets:
Alle rangen – 37,50

VOLG ONS!

MWP Banner Vanzantenhal Nieuw-Vennep

THEATERSHOW A NIGHT IN VEGAS
VANZANTENHAL • NIEUW-VENNEP

Beleef het grootste Elvis spektakel ter wereld in Nieuw-Vennep!

Voor het grootste Elvis spektakel ter wereld moet je vrijdag 10 november in de Vanzantenhal in Nieuw-Vennep zijn. De 3 allerbeste Elvis Tribute Artist van overal ter wereld én tevens allemaal in hun muzikale carrière op Graceland zelf bekroond tot de beste van de wereld, nemen u mee naar de rock ’n roll-jaren uit de 50’s tot aan de spectaculaire show die Elvis in Las Vegas wist neer te zetten in de jaren 70. En hoe! Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis uit Malta moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion,  European Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, ‘You can’t help falling in love’.

Pas 20 jaar oud en nu al een gigantische prijzenkast! Emilio Santoro uit Engeland wist vorig jaar als allerjongste de Europese en wereldtitel in de wacht te slepen en is onderhand bekend over de hele wereld. Zijn deelname aan ‘America’s Got Talent’ ging de wereld over waarbij hij de jury wegblies met een Elvis deepfake optreden en vierde werd.

Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 16 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en won hij wereldwijd talloze voltooiingen. Zijn gouden stem word gezien als degene die ‘The King’ het meest evenaart.

Deze 3 wereldsterren worden begeleid door de, uit Wales komende en legendarische 10-koppige Graceland Band, die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laten stijgen op de verschillende aansprekende podia ter wereld.

‘A Night in Vegas’ is een complete en unieke Elvis ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van ‘Jailhouse Rock’ tot aan ‘Burning Love’. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus, trek aan die blue suede shoes want ‘It’s now or never’!

My Way Promotions A Night in Vegas Theatershow
My Way Promotions A Night in Vegas Tour Ciaran Houlihan

Ciaran Houlihan

My Way Promotions A Night in Vegas Tour Gordon Davis

Gordon Davis

My Way Promotions A Night in Vegas Tour Emilio Santoro

Emilio Santoro

MWP Website 450x450px nr9

The Graceland Band + Mills & Boone

Back To Top