Ga naar hoofdinhoud
+31 (0)6 13 57 59 55 // +31 (0)6 46 06 03 22 info@mywaypromotions.nl

REMEMBERING ELVIS

BESTEL TICKETS

REMEMBERING ELVIS

BESTEL TICKETS

EVENEMENT
Theatershow A Night in Vegas

LOCATIE
Hotel Heer Hugo
Gildestraat 2
1704 AG Heerhugowaard

DATUM & TIJD
Za 11 november 2023 
Deuren open: 19:30 uur
Start show: 20:15 uur

Inloop diner 17:00 uur

LINE UP
• Gordon Davis (Malta)
• Ciaran Houlihan (Ierland)
• Emilio Santoro (Engeland)
• The Graceland Band met Mills and Boone (Wales)

TICKET INFO
• Zitplaatsen
• Tickets:
Rang 2 – 39,-
Rang 3 – 35,-

Ticket + Diner – 69,95 p.p.
2 Daags Arrangement – 139,- p.p.

VOLG ONS!

THEATERSHOW A NIGHT IN VEGAS
HOTEL HEER HUGO

Beleef het grootste Elvis spektakel ter wereld in Heerhugowaard

Voor het grootste Elvis spektakel ter wereld moet je zaterdag 11 november in Heerhugowaard zijn. De 3 allerbeste Elvis Tribute Artist van overal ter wereld én tevens allemaal in hun muzikale carrière op Graceland zelf bekroond tot de beste van de wereld, nemen u mee naar de rock ’n roll-jaren uit de 50’s tot aan de spectaculaire show die Elvis in Las Vegas wist neer te zetten in de jaren 70!

En hoe! Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis uit Malta moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion,  Eurpean Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, ‘You can’t help falling in love’.

Pas 20 jaar oud en nu al een gigantische prijzenkast! Emilio Santoro uit Engeland wist vorig jaar als allerjongste de Europese en wereldtitel in de wacht te slepen en is onderhand bekend over de hele wereld. Zijn deelname aan ‘America’s Got Talent’ ging de wereld over waarbij hij de jury wegblies met een Elvis deepfake optreden en vierde werd.

Lees verder

Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 16 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en won hij wereldwijd talloze voltooiingen. Zijn gouden stem word gezien als degene die ‘The King’ het meest evenaart.

Deze 3 wereldsterren worden begeleid door de, uit Wales komende en legendarische 10-koppige Graceland Band, die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laten stijgen op de verschillende aansprekende podia ter wereld.

‘A Night in Vegas’ is een complete en unieke Elvis ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van ‘Jailhouse Rock’ tot aan ‘Burning Love’. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus, trek aan die blue suede shoes want ‘It’s now or never’!

WMP-A Night in Vegas Tour-Ciaran 500x500px

Ciaran Houlihan

WMP-A Night in Vegas Tour-Gordon 500x500px

Gordon Davis

WMP-A Night in Vegas Tour-Emilio 500x500px

Emilio Santoro

MWP Website 450x450px nr9

The Graceland Band + Mills & Boone

TICKETS

Back To Top
Translate