Ga naar hoofdinhoud
+31 (0)6 13 57 59 55 // +31 (0)6 46 06 03 22 info@mywaypromotions.nl

EVENEMENT
A Night in Vegas

LOCATIE
Stadsschouwburg Antwerpen
Theaterplein 1, 2000 Antwerpen
België

DATUM & TIJD
Zondag 10 september 2023
Deuren open: 19:00 uur
Start show: 20:00 uur

LINE UP
• Ciaran Houlihan (Ierland)
• Gordon Davis (Malta)
• Emilio Santoro (Engeland)
• Diogo Light (Brazilië)
• The Graceland Band met Mills and Boone (Wales)

 

TICKET INFO
• Zitplaatsen

TICKETS
• Rang 1 – 49,-
• Rang 2 – 39,-
• Rang 3 – 29,-

VIP TICKETS
Er zijn diverse VIP tickets beschikbaar

VOLG ONS!

A NIGHT IN VEGAS
STADSSCHOUWBURG ANTWERPEN

Na de uitverkochte show van afgelopen 4 maart komt ‘A Night in Vegas’ terug naar Antwerpen!
De 4 allerbeste Elvis Tribute Artists van overal ter wereld, presenteren de gevoeligste Elvis ballads en de meest opzwepende Elvis rock en roll tijdens de ‘A Night In Vegas’ theatershow in de prachtige Stadsschouwburg.

En hoe! Speciaal vanuit Brazilië overgevlogen! De ‘Images of the King World Champion’ Diogo Light is een wereldartiest als Elvis Tribute Artist en heeft bijna de hele wereld rondgereisd. Zuid-Amerika, Canada, Europa en natuurlijk veel in de Verenigde Staten waar hij standaard voor uitverkochte zalen staat. In september arriveert hij in Antwerpen!

Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis uit Malta moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot zijn onweerstaanbare gezichtsuitdrukkingen. Elvis Master Champion,  European Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, ‘You can’t help falling in love’.

Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Dublin, Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 14 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en won hij wereldwijd talloze voltooiingen. Zijn gouden stem word gezien als degene die ‘The King’ het meest evenaart.

Lees verder

Het grote jonge talent Emilio Santoro uit Engeland met een, nu al, enorme prijzenkast, die o.a. in 2022 bekroond werd tot Europees kampioen is onderhand bekend over de hele wereld. Zijn deelname aan ‘America’s Got Talent’ ging de wereld over waarbij hij de jury wegblies met een deepfake optreden de vierde werd.

Deze 4 wereldsterren worden ook nu weer begeleid door de uit Wales komende en legendarische 10-koppige Graceland Band met achtergrondzangeressen Mills and Boone. Zij laten al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte stijgen op de verschillende podia ter wereld.

‘A Night In Vegas’ is een complete en unieke Elvis-ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van ‘Unchained Melody’ en ‘Burning Love’. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus, trek aan die blue suede shoes! En op naar Antwerpen!

Ciaran-Houlihan-500x500px

Ciaran Houlihan

Gordon-Davis-640x640px

Gordon Davis

MWP Website 450x450px nr1

Emilio Santoro

Diogo-Light

Diogo Light

MWP Website 450x450px nr9

The Graceland Band + Mills & Boone

Back To Top
Translate